MOBILNO TEHTANJE
Ena tehtnica, različna področja uporabe
MOBILNO TEHTANJE
Prihranek časa in delovne sile
MOBILNO TEHTANJE
Tehtanje kjerkoli in kadarkoli
Previous slide
Next slide

TEHTANJE MED TRANSPORTOM

Prihranek časa in delovne sile

TEHTANJE KJERKOLI IN KADARKOLI

Fleksibilne možnosti

TEHTANJE BREZ UPORABE PLATFORME

Poveča učinkovitost skladišča

MOBILNO TEHTANJE

tehtanje kjerkoli in kadarkoli

Mobilno tehtanje kot eden najobsežnejših programov naše ponudbe vsekakor predstavlja velik del prodajnega programa.

Logistika, bodisi interna ( znotraj proizvodnega , skladiščnega procesa ) ali zunanja ( transport na relaciji proizvajalec – trgovec , kupec ) je zelo pomemben del v procesu nastajanja nekega proizvoda ali izvajanja storitve. V okviru teh procesov se srečujemo s večnim izzivom, kako procese izvesti najbolj optimalno, brez nepotrebnih zastojev, hkrati pa so vedno pomembne tudi pravilne količine in čim manj napak pri odpremah. Prav gotovo je pomemben dejavnik pri zunanji logistiki tudi zakonodaja , ki predpisuje kolikšne so lahko obremenitve raznih vozil ipd.

Preverjanje teže v mnogih procesih predstavlja zelo pomemben element kakovosti. Praviloma se le to izvaja s pomočjo standardnih tehtnic, ki so na določenih mestih postavljene v proizvodnem obratu. Vedno več je tehtanja na proizvodnih linijah samih ( glej rubriko KONTROLA PROIZVODNEGA PROCESA ) , prav gotovo pa je zelo aktualna tema tudi selitev klasičnih tehtnic na razna transportna sredstva.

Tehtanje lahko tako izvajamo na večini transportnih naprav kot so : čelni , elektro paletni, regalni ali ročni viličarji , razni žerjavi ( žerjavne in kaveljske tehtnice ), nakladalniki , gradbeni stroji , transportni trakovi .

Bistvo uporabe tehtnic na zgoraj opisanih napravah je v tem, da izdelkov ni več potrebno pripeljati na mesto, kjer je vgrajena tehtnica. Tehtnico imamo namreč na voljo tam, kjer jo trenutno potrebujemo. Izguba časa in prostora vezana na stabilno nameščeno tehtnico tako lahko marsikje postaneta preteklost.

V kombinaciji s programsko nadgradnjo in povezavo v IT sistem, tako mobilno tehtanje predstavlja bistven napredek oz. pripomoček pri zmanjševanju stroškov logistike, kontrole vhodnih izhodnih količin in še bi lahko naštevali.

ZADNJI PROJEKTI

Za ogled naših projektov nas lahko tudi obiščete na

Potrebujete več informacij?

kontaktirajte nas

z veseljem bomo odgovorili na vaše vprašanje