KALIBRACIJE IN OVERITVE / STORITVE

Overitve naslednjih vrst meril mase

akreditacijska listina za kalibracijo,
Akreditacijska listina za kontrolo K-005

Potrebujete več informacij ?

kontaktirajte nas in z veseljem bomo odgovorili na vaše vprašanje

Tel: +386 (3) 42-85-560

Nudimo vam

Podjetje UTEŽ d.o.o. je pogodbeni partner akreditiranega laboratorija mase ALBA d.o.o., ki je po odločbi št. 3/2002 Ministra za šolstvo, znanost in šport imenovano za pravno osebo, ki izvaja overitve meril mase. Zakon o meroslovju (Uradni list št. 26/2005) določa področja, na katerih je obvezna uporaba overjenih meril, Pravilnik o rokih, v katerem se redno overjajo merila (Uradni list št. 72/2002) predpisuje časovne roke za redne overitve etalonov in meril.

V okviru sklenjene pogodbe vam lahko z ustrezno usposobljenim osebjem nudimo overitve naslednjih vrst meril mase :

Prednosti za naše stranke

Finančno in časovno ugodna izvedba

Vse opisano ob organiziranem delu v povezavi z lastno servisno službo prinaša našim strankam finančno in časovno ugodnejšo izvedbo servisa, urejanja formalnosti in končne overitve merila.

Ustrezni nadzor nad potekom overitev

Na vašo zahtevo bomo tako opravili overitev meril, izdelali ustrezne sezname meril, ki so bila overjena in na koncu v sodelovanju z vami ustrezno nadzirali potek veljavnosti overitev za posamezna merila.

O podrobnejši opredelitvi zakonskih meril, obvezi po overitvah in časovnih rokih vam za vaš primer po telefonu ali elektronski pošti podamo tudi pojasnila in razlago zakonskih določb.