MOBILNO TEHTANJE

Prihranek časa in delovne sile

RAVAS

Tehtnice na ročnih paletnikih

Ročni paletniki kot najenostavnejša oblika vilčarjev, predstavljajo najbolj okreten način premikanja bremen. Z vgrajeno tehnico se naprava vizualno od običajnega razlikuje le po indikatorju, tehnično, pa je tehtnica povsem enaka klasičnim platformskim, prav tako je overljiva in certificirana.

Naša storitev ima svojo težo.

Tehtnice na elektro paletnih viličarjih z dvigom ali brez

V našem prodajnem programu ponujamo možnost predelave obstoječih električnih paletnikov za namene tehtanja. Možnost vgradnje tehtnice ponujamo na večino paletnikov od povsem enostavnih do tistih najbolj kompleksnih z več stopenjskimi dvigi . Vse modifikacije in predelave so lahko skladne z OIML standardi in kot tiste na ročnih paletnikih overljive ter certificirane.

Naša storitev ima svojo težo.

Tehnične specifikacije:

Tehtnice na čelnih viličarjih

Viličar kot ena najpogosteje uporabljanih naprav v procesu nalaganja in razlaganja tovora predstavlja ključno točko pri vstopu in izstopu tovora oz. surovin. S smiselno izbiro tehtnice za posamezno vrsto viličarja se lahko postopek naklada ali razklada dopolni s kontrolo pretovorjene teže.


1. Raznovrstnost viličarjev in različnega namena uporabe je poskrbela tudi za raznovrstnost ponudbe opreme oz. tehtnic namenjenih tem napravam. Ponujamo vam več vrst od najolj splošnih produktov kot je RAVAS IFORKS sistem, kjer obstoječe vilice naprave preprosto zamenjamo z vilicami z vgrajeno tehtnico, do tistih bolj kompleksnih, kjer se vpetje vilic premesti na tehtalno ploščad.


2. Za naprave z bolj nestandardnimi načini vpetja oz. načini delovanja pa priporočamo tehtnice s tlačnim senzorjem RAVAS HY-Q, kjer z meritvijo tlaka ocenjujemo težo bremena na viličarju. Tehtnice se strokovno namestijo in po potrebi dogradijo glede na napravo in namen delovanja, tako da najbolj učinkovito služijo svojemu namenu. Večina tehtnic na čelnih viličarjev je tudi overljiva.

Naša storitev ima svojo težo.

Varnost!

Vedno več čelnih viličarjev že ima vgrajene opozorilne sisteme za preobremenitev oz. nepravilno naloženo breme. V primeru, da temu ni tako, vam lahko ponudimo RAVAS- SafeLoad ali RAVAS-SAFECHECK sistem, ki vam omogoča bolj varno uporabo viličarja.

Naša storitev ima svojo težo.

V programu varnosti vam nudimo tudi širok nabor dodatnih varnostnih pripomočkov, ki bodisi opozarjajo, bodisi aktivno pripomorejo k varnosti v procesu mobilnosti. Z izdelki iz nabora tako imenovanega preprečevanja trkov vam tako ponujamo senzorje, ki vas opozarjajo na bližajočo se oviro, senzorje, ki aktivno uravnavajo hitrost ter napravo ustavijo ob pretirani izpostavljenosti oviri. Poleg tega pa imam v ponudbi širok nabor dodatkov kot so opozorilne luči gibanja (spot light, safe light), opozorilne senzorje gibanja, višinske senzorje, vzvratne kamere in podobno, kar lahko pripomore k večji varnosti v vašem voznem parku.

Naša storitev ima svojo težo.

Pozvezljivost in mobilnost

Vsaka tehtnica ima možnost vzpostavitve komunikacije in delovanja v sistemu. Enako velja tudi za tehtnice RAVAS . Možnosti povezljivosti od preprostega prenosa preko komunikacij kot je RS-232, RS-485, ethernet do brezžičnih prenosov preko wi-fi, bluetooth… omogočajo, da se tehtalni sistem nadgradi na način, ki kar najbolje ustreza vrsti aplikacije in vrsti naprave. Vsako od naprav lahko opremimo z dodatnimi moduli oz. računalniškim sistemom, ki omogoča bolj specifično delo in dodajanjem podatkov tehtanju. Ponujamo standardne produkte kot tudi pa povsem individualno izdelavo aplikacij v primeru, ko standardna rešitev ne zadosti potrebam kupca. Programske rešitve izdelamo sami, zato so vedno prilagojene zahtevam kupca.

Naša storitev ima svojo težo.

Pozvezljivost in mobilnost, Connect me, RAVAS,
Pozvezljivost in mobilnost, RAVAS WEIGHTSAPP,
Pozvezljivost in mobilnost, RDC,
Pozvezljivost in mobilnost, RIS,

Potrebujete več informacij?

kontaktirajte nas

z veseljem bomo odgovorili na vaše vprašanje